Toeristen terug toegelaten in Spanje

Je bekijkt nu Toeristen terug toegelaten in Spanje

Op een persconferentie op 23 mei gaf premier Sanchez van Spanje aan dat men zo snel mogelijk wil overgaan tot het openen van de grenzen en de mogelijkheden om toeristen te ontvangen.

Er dient nog een en ander te worden bevestigd én gepubliceerd, maar her en der circuleert het nieuws dat er vanaf 1 juli 2020 terug toeristen zullen worden toegelaten.

Ook operatoren (oa. TuiFly) bieden terug de mogelijkheid om online vluchten te boeken naar de grote Spaanse vliegvelden.

Spaanse immo- en vastgoedmakelaars ontvangen dit nieuws heuglijk. Hoewel de meesten zich best goed hadden aangepast aan de Corona-situatie (oa. door virtuele bezichtigingen, online aankopen, …) blijft het natuurlijk leuk en ideaal om een eigendom in het echt te zien alvorens het aan te kopen.

Het ‘nieuwe normaal’ zal in Spanje nog steeds gebonden zijn aan bepaalde regels en beperkingen, maar genieten van de Spaanse zon, de (beperkte) horeca mogelijkheden en het rustige leven: daar kan geen Corona tussen komen.

Contacteer snel jouw favoriete WIS Gekeurde makelaar om te bekijken welke leuke listings er zijn aan jouw favoriete Costa. De Corona pandemie heeft zeker een positieve invloed gehad op de prijzen van bepaalde eigendommen.