Spanje opent grenzen vanaf 21 juni

Je bekijkt nu Spanje opent grenzen vanaf 21 juni

De opening van de Spaanse grenzen voor toeristen was gepland op 1 juli, nu zal dat iets vroeger zijn, op 21 juni. Vanaf dan mogen reizigers uit de Schengenlanden, de 22 EU-lidstaten plus IJsland, Noorwegen, Zwitserland en Liechtenstein, terug Spanje binnen.

Enige uitzondering is buurland Portugal, die grenzen blijven gesloten tot 1 juli.

Premier Sánchez deed de aankondiging tijdens een videovergadering met de leiders van de autonome regio’s. Ook vanuit Europa was er enige druk op Spanje, omdat andere EU landen reeds vroeger hun grenzen openen. Van zodra de grenzen weer opengaan, stopt ook de verplichte quarantaine voor reizigers die het land binnenkomen.

Dat is uiteraard goed nieuws, honderden Belgen en Nederlanders hebben nog steeds ‘de Spaanse Droom’ en willen heel graag eigendommen bekijken op de Spaanse vastgoedmarkt. Hoewel veel makelaars zeer creatief zijn omgesprongen met de Corona-crisis door oa. virtuele bezoeken aan te bieden, willen we natuurlijk allemaal gewoon lekker naar Spanje om een droomhuis uit te kiezen.

Alle WIS Gekeurde makelaars kijken er naar uit om jullie te ontmoeten en samen op zoek te gaan naar dat huisje, villa, appartement of ander vastgoed in het zonnige Spanje!