5 redenen om NU vastgoed in Spanje te kopen

Je bekijkt nu 5 redenen om NU vastgoed in Spanje te kopen

De Corona-pandemie heeft wereldwijd een crisis veroorzaakt. Ook in Spanje heeft de lockdown het toerisme en bijhorende sectoren helemaal plat gelegd.

Maar toch heeft deze verschrikkelijke periode ook enkele verschuivingen met zich mee gebracht op de Spaanse vastgoedmarkt.

5 redenen om NU vastgoed in Spanje te kopen:

  1. De vastgoedprijzen voor appartementen zijn gedaald. Er is een grote vraag naar villa’s en woningen vanop de binnenlandse markt, daardoor dalen de prijzen voor appartementen.
  2. De rentevoeten voor hypothecaire leningen zijn nog steeds zeer laag.
  3. Verblijven in eigen vastgoed is veilig en hygiënisch, ook in tijden van Corona
  4. De serieuze vastgoedmakelaars hebben tijdens de Corona-crisis volop nieuwe technologieën geïmplementeerd om jou veilig een woning te laten bezichtigen of afspraken te maken via online gesprekken.
  5. Er zal meer binnen Europa worden gereisd de komende jaren. Het verhuurpotentieel van jouw vastgoed is verzekerd!

Bij WIS Gekeurd hebben we een ambitieus plan opgesteld om ons steentje bij te dragen in de heropleving van de vastgoedmarkt.

Belgen en Nederlanders die nu iets willen kopen in Spanje kunnen terecht bij onze erkende vastgoedmakelaars. Deze bevinden zich aan bijna alle Spaanse Costa’s: Costa Blanca, Costa del Sol, Costa Brava, Costa Calida, Costa Almeria, …

Binnenkort zal in onze lijst met erkende makelaars eveneens worden vermeld of een makelaar jou virtuele bezoeken aanbiedt, teleconferenties en welke maatregelen zij eventueel hanteren inzake Corona.